Basis Kookcursus


Om goed en gezond te kunnen koken is het van belang de basistechnieken onder de knie te hebben. Waar moet je op letten bij het bereiden van vis of vlees? Welke basisingrediënten gebruik je voor een goede saus? Welke snijtechniek pas je toe bij verschillende producten? De Basis Kookcursus bestaat uit zes lessen waarin de belangrijkste kooktechnieken en ingrediënten aan bod komen. Onder begeleiding van een professionele, ervaren chef gaan we iedere les met een ander thema aan de slag. In kleine groepjes wordt het geleerde tijdens de les in de praktijk gebracht. Leerzame, inspirerende, maar ook heel gezellige avonden. De zesde en laatste les is een improvisatieles waarbij alle opgedane kennis en ervaring leiden tot het maken van een eigen drie gangen menu.


Na het doorlopen van deze cursus kunt u zich uitstekend redden in de keuken, hebben kookboeken en recepten geen geheimen meer, en heeft u voldoende bagage om zelf eigen combinaties en gerechten te gaan bedenken. Een stevig fundament dus, waarop u zich verder kunt ontwikkelen. Gezond, makkelijk en lekker koken voor uw gezin, familie en vrienden is opeens niet moeilijk meer!


De cursus kost € 395,- voor zes avonden. Dat is inclusief:

  1. Handout en basiskookboek 

  2. Een eenvoudige maaltijd en drankjes tijdens iedere les; 

  3. Een kookschort.

De cursus wordt gegeven op de donderdagavonden van 18:00 tot 22:00 uur.


Eens per twee weken is er een les. De volgende lessen worden gegeven:

  1. Les 1: Groenten 

  2. Les 2: Vlees 

  3. Les 3: Vis 

  4. Les 4: Soepen en sauzen 

  5. Les 5: Patisserie 

  6. Les 6: Improvisatiele




                                            http://www.inspiratiehuis2020.nl/Kookcursus




What’s happening !

Kookworkshop../../../../Kookworkshop.html
Kookworkshop../../../../Catering.html
Catering../../../../Privekok_Amsterdam.html
Privekok Amsterdam../../../../Andy.html
Andy../../../Blog.html
Recepten../../../../Recepten/Recepten.html